HomeSecure SMART alarm

Stor grundpakke inkl. udvidelse til 2 års garanti og support

1.295,00kr.
Bestil her

Høj Sikkerhed - Lav Pris

Søger du en wifialarm til hjemmet, uden at det skal koste dig i dyre domme? HomeSecure Smart kan både kobles på dit Wi-Fi og/eller det mobile netværk. På den måde, kan tyven ikke omgå sikkerheden ved at hacke din internetforbindelse og sætte din Wi-Fi alarm ud af spillet. Hos Home Secure kan du købe en solid alarmpakke til kun 1.295 kr. For godt til at være sandt? Hos HomeSecure har vi arbejdet hårdt for at skære alle unødvendige services fra. Så nu er det slut med at betale for falsk tryghed. Home Secure alarmsystemet er baseret på den nyeste alarmteknologi, og er vores system er udviklet på viden om hvad der rent faktisk virker. Vi leverer tryghed baseret på nabo-hjælp og assistance fra venner og familie, fremfor dyre løsninger med ofte forsinkede alarmselskaber. 

Leje eller køb af alarm? 


Hos HomeSecure sælger vi det nyeste og smarteste indenfor alarmsystemer. Normalt bærer du selv risikoen for at elektronikken holder op med at virke efter garantiens udløb. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, som betyder fortsat garanti og support plus en række andre fordele, f.eks. rabat på installation og evt. teknikerbesøg samt rabat på SIM-kort abonnement.

Intet bøvl

Nemt og hurtigt at sætte op

Det kræver ikke en uddannet elektriker at opsætte din Wifialarm og få den til at virke. Oftest klares det uden brug af værktøj og uden huller i væggene, hvis du foretrækker det. Og selve den tekniske opsætning sker legende let via den medfølgende app.

Vil du alligevel have hjælp til opsætningen, kan du købe den for et overkommeligt beløb (husk evt. håndværkerfradrag).

Ingen Skjulte Gebyrer

Gennemsigtige Priser

Desværre kan det være rigtigt besværligt at få et hurtigt prisoverslag på et alarmsystem. Ofte kræves der korrespondance frem og tilbage eller en lang telefonsnak, førend en pris kommer på bordet. Hos Home Secure har vi valgt en anden model. Vi har lagt alle priser frit tilgængelig her på hjemmesiden. Vi forsøger at gøre det hele så og overskueligt som muligt, fra bestilling til opsætning og brug. Du kan vælge at bestille vores solide grundpakke til 1.295 kr., tilføje enkelte enheder hvis nødvendigt, eller simpelthen skræddersy din helt egen pakke, tilpasset dine behov. Og vores kundeservice er selvfølgelig uddannet til at kunne hjælpe dig med både valg af alarmsystem og opsætning, hvis du skulle have spørgsmål.

Sikkerhed baseret på nabohjælp

En Home Secure wifialarm er baseret på hurtig hjælp fra nabo, venner og familie, hvilket gør det langt mere fleksibelt end dyre alarmcentraler, som ofte ankommer for sent. Vi har valgt denne model, da nyeste viden viser at det er langt mere tryghedsskabende og effektivt. Er der røg i stuen, vand i kælderen eller en tyv på vej indad vinduet, så sender vores alarm automatisk meddelelser til dig, din familie, naboer og venner. Således øges chancen for en hurtig reaktion ved brand/vandskade, samt sandsynligheden for at stresse den ubudne gæst inden han smutter med arvestykkerne. Og skulle farfar falde og slå sig, så foretrækker de fleste også at det er en god ven, fremfor en fremmed der kommer og hjælper ham til hægterne

Vores Filosofi

Home Secure blev til, på baggrund af en vision om at gøre alarmer tilgængelige for alle danskere på tværs af indkomstskel. Vi mener at alle bør kunne føle sig trygge i hjemmet, uden at det skal koste i dyre domme. Dette kræver at de store alarmselskaber bliver presset på prisen. Men vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten af kerneproduktet, hvorfor vi har nytænkt alarmsystemet, og skåret kerneproduktet ind til benet. Bag denne filosofi står den succesfulde serie-iværksætter Torben Scheen, selvsamme mand bag bl.a. telmore og Bibob, som med stor succes har presset danskernes mobilregninger i bund. Torben har, sammen med to meget erfarne entreprenører fra Alarm- og IT-brancen, sat sig for at skære alle overflødige services fra alarmsystemet, og fundet frem til en løsning baseret udelukkende på hvad der virker. Vi er stolte over vores alarmsystem, og er overbevidste om at vi har den perfekte kombination af fremsyn, erfaring og ekspertise til at gøre et trygt hjem til standarden i Danmark. 

Et net af sensorer

5 i én

  • Alarm ved indbrud
  • Alarm ved brand (tilføj røgsensor for blot 179 kr.)
  • Overfaldsalarm / SOS knap
  • Vandcensor (alarm ved fx sprængte vandrør)
  • Gasalarm