HomeSecure SMART alarm

Stor grundpakke inkl. udvidelse til 2 års garanti og support

1.295,00kr.
Bestil her

Maksimal Sikkerhed - Minimal Pris

Leder du efter en tyverialarm i højeste kvalitet, uden at det skal koste en formue? Hos HomeSecure kan du komme godt i gang med en solid grundpakke for 1.295 kr. Vi har skåret ind til benet, og fokuserer udelukkende på at levere brugervenlige alarmsystemer i top-klasse, uden overflødige og dyre ekstra-services.

Leje eller køb? 

Hos Home Secure har vi valgt at gå imod strømmen og gøre op med tyverialarm branchens gammeldags forretnings model. Når du investerer i teknologi bærer du selv risikoen for for at det går i stykker. Skal du ud og købe en tyverialarm, vil det hurtigt løbe dig op i flere tusinde kroner, og det er særligt dyrt hvis du samtidig vil have et topsikret system i højeste kvalitet, men du hæfter selv for reparationer og udskiftninger af udstyret når det går i stykker eller bliver for gammelt. Hos HomeSecure har vi valgt en tyverialarm i topkvalitet, som vi kan tilbyde til meget attraktive priser og til sikring mod uforudsete udgifter tilbyder vi en serviceaftale, som forlænger garantien, giver adgang til fortsat support plus andre fordele og rabatter, f.eks. rabat på SIM-kort abonnement.

Ingen skjulte gebyr

Gennemsigtige Priser


Når man er på jagt efter priser for tyverialarmer, kan det desværre være svært at finde priserne på nettet. Vi har valgt at gøre det anderledes, og i stedet for at drukne høje priser i sniksnak over telefonen, har vi lagt det hele åbent frem på hjemmesiden. Vi har en solid grundpakke til kun 1.295 kr. Du er også velkommen til at skræddersy dit alarmsystem med hjælp fra vores kyndige kundeservice.

Sikker Teknologi

Tryghed hvor du end er

Hvis tyverialarmens sensorer registrerer indtrængen i din bolig, kan den automatisk sende alarmer, billeder og video uafhængigt af husets WiFi via et valgfrit mobilselskab. Beskederne sendes til boligens beboere, samt et ubegrænset antal venner, familiemedlemmer, naboer osv. Systemet strømforsynes af indbygget batteribackup, hvis forbindelsen til el-nettet skulle svigte, så du er ikke i tvivl om at dit hjem altid er sikret. Enhederne i er desuden forbundet med hinanden gennem deres eget trådløse net. Dermed er de uafhængige af WiFi og andre net. Derudover er data krypteret og sikret mod, at uvedkommende kan hacke sig på overvågningskamera m.m.

Sikkerhed baseret på nabohjælp

Home Secure er baseret på hurtig og fleksibel nabohjælp i stedet for dyre alarmcentraler, der som oftest ankommer for sent og tager sig dyrt betalt for at konstatere det åbenlyse. At indbruddet har fundet sted. Vi har valgt at basere vores system på den seneste viden om hvad der rent faktisk fungerer. Ved at sende alarm-meddelelser til dig, din familie og et ubegrænset antal venner og naboer, øger vi sandsynligheden for at kunne stresse tyven inden han når at få fat i arvestykkerne. 

Filosofien bag

For at kunne udfordre de høje priser for tyverialarmer hos vores konkurrenter, har vi skåret ind til benet af kerneproduktet uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og dette er ikke en uvant øvelse for os. Bag Home Secure står nemlig også manden bag bl.a. Telmore og Bibob, Torben Scheel, som har haft stor succes med at udfordre de store teleselskabers høje priser. Vores filosofi er således funderet i at skære alle overflødige services fra, for at kunne levere en kerneydelse i topkvalitet. Kort Sagt tilbyder vi:

  • Let online bestilling - Med hjælp fra kundeservice
  • Ingen overflødige services 
  • Gør-det-selv-opsætning - let som en leg
  • Et system baseret på hjælp fra nabo og venner, fremfor forsinkede og dyre vagter.
  • Ingen dobbeltbetaling ved indbrud

Vores Vision

Tryghed til lave Priser

Home Secure er således blevet født ud af en vision om at tilbyde tryghed til lave priser. Derfor er din Home Secure tyverialarm udviklet med udgangspunkt i de principper, som undersøgelser viser virker bedst og som skaber mest tryghed. I stedet for dyre abonnementer hos alarmcentraler, som sender folk ud efter tyven er smuttet, så er vores system baseret på hjælp fra nabo, venner og familie. For hvem vil du helst have til at lukke vinduer efter et indbrud, end én du stoler på?