Prisbillig sikkerhed mod indbrud

Med et HomeSecure sikkerhedssystem får du først og fremmest en meget driftssikker og samtidig prisbillig sikring imod indbrud. Systemet forebygger indbrud, fordi det tydeligt ses udefra, at dit hjem eller kontor er sikret med et alarmsystem. Skulle en indbrudstyv alligevel forsøge et indbrud, vil systemets meget høje alarm (110 dB) vække opmærksomhed og oftest skræmme indbrudstyven bort. Derved minimeres skaderne fra et indbrudsforsøg.

Smart Hub 

Smarthubben (styringsenheden) er meget vanskelig at smadre, fordi elektronikken indeni kan holde til meget. Piller en indbrudstyv ved sensorerne, selv om det er nok så stille, eller smadrer han dem, udløser det alarm.

Smart Hub
 • Robust og sikkert

  HomeSecures enkelte enheder er udformet efter samme tankegang som ved sikring af døre og vinduer. Enhederne er meget robuste. Systemet har flere muligheder for netværk til kommunikation og strømforsyning.

  Nem at installere

  HomeSecure er nemt og intuitivt at installere selv. Hele opsætningen sker fra en lækker intuitiv app, som du downloader til mobiltelefonen. 

 • Nabohjælp

  Erfaringen viser, at du får hurtigere hjælp fra naboer, venner og familie end fra en alarmcentral.

  App

  Du styrer selv, hvem der skal alarmeres og hvordan, fx via SMS’er eller systemets app, som kan downloades til et ubegrænset antal brugere. 

 • Forsinkelser

  Du indstiller alt fra alarmens hyletone til den tid, der går fra du kommer ind ad døren til alarmen går. Du navngiver også systemets enkelte enheder i app'en, så du nemt kan se, hvad der har udløst en alarm.

  Indstillinger

  Du navngiver også systemets enkelte enheder i app'en, så du nemt kan se, hvad der har udløst en alarm.

Unobtrusive Seamless Design

Høj sikkerhed med batteribackup og SIM-kort

Skulle strømmen svigte, kan HomeSecure sikkerhedssystemet fungere i 12 timer. En indbygget batteribackup tager automatisk over. Skulle du foretrække at være uafhængig af hjemmets WiFi, kan du sætte et SIM-kort i HomeSecures Smarthub, hvorefter den selv kan sende data direkte til internettet. Men du kan også vælge at bruge husets WiFi. Enhederne i systemet er forbundet med hinanden gennem deres eget trådløse net. Dermed er de uafhængige af WiFi. 

 • Smart Hub

  Systemet er meget vanskeligt at sætte ud af funktion for en indbrudstyv. Forsøger man at demontere eller smadre enhederne udløser det alarm. 

  Det bør ikke være nødvendigt, men hvis du foretrækker det, kan Smart Hubben gemmes lidt af vejen så den ikke sidder umiddelbart inden for døren samtidig med, at du bevarer fuld funktionalitet

 • Bevægelsessensor

  En bevægelsessensor skelner mellem kat/hund på op til 25 kg og en indbrudstyv. Derfor kan hunde- og katteejere også have bevægelsessensoren slået til på Home Alarm, når de ikke er hjemme.

 • Dør/vinduessenso

  En dør/vinduessensor sættes nemt op uden brug af værktøj. De registrerer at et vindue eller en dør bliver åbnet ved hjælp af magneter. Forsøger man at ødelægge dem, udløser en fjeder alarm.

Overvåg dit hjem
Fra hvor som helst

Live-Stream
Du kan følge med live via app'en på mobilen fra hvor som helst, så længe telefonen har mobil data eller en Wi-Fi-forbindelse.

Beskeder
Modtag beskeder på din telefon, når kameraet registrerer bevægelse, og modtag billeder direkte til din e-mail.

Stilrent og venligt design

HomeSecures Smarthub og tilbehør er pænt og enkelt designet, så den kan placeres diskret og uden at ødelægge indretningen i ethvert hjem. Systemets mange avancerede funktioner er gemt bag et stilrent hvidt design.

Indbrudssikring

De fleste indbrud begås af mennesker, som ikke har andet værktøj med end en skruetrækker eller et koben. Vil man sikre sit hjem mod indbrud, bør man derfor først og fremmest sikre døre og vinduer. Dermed tager det længere tid at bryde ind i en bolig, og tyven presses på tid. Når det er på plads er det en god ide at få en pålidelig og sikker alarm og kombinere den med aftaler om nabohjælp.

Mobil-App

Når systemet er sat op, kan du bruge appen til den daglige betjening, fx til at slå alarmen fra med, når du kommer hjem.

Mobil-App
 • Tilslutte og forbundet

  Du kan også se billeder og video fra kameraet i appen, når du er ude – og selvfølgelig vil appen alarmere dig med en hyletone, hvis der skulle være forsøg på indbrud eller ske en anden hændelse i dit hjem.

  Advarselssignal 

  HomeSecure benytter også SMS’er, men kun når der skal sendes alarmer til dig, din familie, naboer og andre, når alarmen går. Alarmer via SMS er et godt alternativ til alarmer via appen.

 • Elegant og nemt

  Enkelt, let og elegant design gør dette til det ideelle system til brugere i alle aldre.

  Kamera i samme app

  Nu kan du få IP kameraet i samme app som dit alarmsystem. Slide til højre for at se live-stream fra IP Kameraet.

 • Design

  Pænt og enkelt designet, så den kan placeres diskret og uden at ødelægge indretningen i ethvert hjem

  Nem opsætning

  Når du bruger IP Kameraet får du en moderne intuitiv app. Al opsætning af systemet foregår nemt i appen. 

Bygget til indbrud

HomeSecure tyverialarm-konceptet går ud på at presse en indbrudstyv på tid. Hvis en tyv bliver tilstrækkelig stresset er der stor sandsynlighed for, at han opgiver sit indbrudsforsøg.

Alarmering

Alarm ved brand, indbrud og overfald er standard i de fleste moderne alarmsystemer. På dette kerneområde er vi stolte af, at HomeSecure et meget sikkert og stabilt system.