Prisbillig sikring mod indbrud

Med et HomeSecure Smart sikkerhedssystem får du først og fremmest en meget driftssikker og samtidig prisbillig sikring imod indbrud. Systemet forebygger indbrud, fordi det tydeligt ses udefra, at dit hjem er sikret med et alarmsystem. Skulle en indbrudstyv alligevel forsøge et indbrud, vil systemets høje alarm vække opmærksomhed og stresse indbrudstyven hurtigt væk. Det minimerer skaderne ved et indbrudsforsøg.

Udover indbrud kan du blive advaret om brand, vandskade og utæt gasinstallation.

Hvis du tidligere har været ramt af indbrud, vil du også sætte pris på altid at vide besked. Hvis du ikke har fået en alarmbesked på din mobil, kan du forvente boligen er intakt, når du kommer hjem.

Smart Hub 

Smart hubben (styringsenheden / alarmpanelet) er meget vanskelig at smadre, fordi elektronikken indeni kan holde til meget. Da alarmering foregår lynhurtigt og trådløst via Wi-Fi og mobilnettet vil det ikke være tilstrækkeligt at slå alarmen i stykker. Piller en indbrudstyv ved en af sensorerne eller smadrer han dem, udløser det også en alarm.

Smart Hub
 • Robust og sikkert

  HomeSecure Smarts enkelte enheder er udformet efter samme tankegang som ved sikring af døre og vinduer. Enhederne er meget robuste.

  Nem at installere

  HomeSecure Smart er nemt at installere selv. Indstilling sker med den intuitive App, som du downloader til din iPhone/Android smartphone. 

 • Nabohjælp

  HomeSecure Smart bygger på alarmering til dig selv og/eller til venner, familie og naboer. Naboer er fx ofte hurtigere fremme end et vagtselskab og det vigtigste er, at kontrollere om der er indbrud og om nødvendigt tilkalde skadeservice til at sikre boligen.

  App

  Du styrer selv, hvem der skal alarmeres og hvordan, fx via SMS eller appen. Der kan tilknyttes op til 5 brugere. 

 • Forsinkelser

  Du indstiller alt fra alarmens hyletone til den tid, der evt. skal gå fra du kommer ind ad døren til alarmen går, hvis den ikke bliver deaktiveret.

  Indstillinger

  Du navngiver selv systemets enheder i appen, så du ved alarmering straks kan se, hvor alarmen er udløst, fx en røgalarm i bryggerset eller en bagindgang er åbnet.

Unobtrusive Seamless Design

Høj sikkerhed med batteribackup og SIM-kort

Ved strømsvigt vil HomeSecure Smart straks sende besked, hvis du har installeret et SIM-kort i alarmen. Systemet fortsætter med at fungere i op til 12 timer med den indbyggede batteribackup. Kommunikation til og fra systemet kan ske via hjemmets Wi-Fi og via mobilnettet, når du sætter et SIM-kort i alarmen. Det er valgfrit, men det øger sikkerheden ved strømsvigt eller dit Wi-Fi af anden grund ikke virker. Enhederne i systemet er forbundet med hinanden gennem deres eget trådløse net uafhængigt af Wi-Fi. Vi anbefaler også at bruge et SIM-kort til alarmsystemet.

Med alarmpakken følger et SIM-kort fra vores søsterselskab SIM Supply (bruger TDC's mobilnet), som du kan vælge at tage i brug via simsupply.dk. Eller du kan vælge et SIM-kort fra et andet selskab.

Unobtrusive Seamless Design
 • Smart Hub

  Systemet er vanskeligt at sætte ud af funktion for en indbrudstyv. Forsøges det demonteret eller smadres en enhed, udløser det alarmen. 

  Det bør ikke være nødvendigt, men det giver ekstra sikkerhed  at gemme Smart hubben (alarmpanelet) lidt af vejen, så den ikke sidder umiddelbart inden for døren samtidig med, at du bevarer fuld trådløs funktionalitet. Suppler evt. med en ekstra indendørs sirene.

 • Bevægelsessensor

  En bevægelsessensor skelner mellem kat/hund på op til 25 kg og en indbrudstyv. Derfor kan hunde- og katteejere også have HomeSecure Smart slået til, når de ikke er hjemme, selv om hund eller kat bevæger sig rundt i hjemmet.

 • Dør-/vinduessensor

  En dør-/vinduessensor sættes nemt op uden brug af værktøj. De registrerer, når et vindue eller en dør åbnes. Forsøges de ødelagt, vil det udløse alarmen.

 • Røg- og vandsensorer

  Hvis du vælger en røgalarm til HomeSecure Smart systemet vil du få besked om røg også når du ikke er hjemme. Ved røg alarmerer røgalarmen med indbygget sirene, som andre røgalarmer, men det udløser også systemets alarm. Det samme gælder ved vandudslip og oversvømmelse, hvis du vælger en vandalarm.

Overvåg dit hjem
fra hvor som helst

Live-stream
Du kan følge med live via appen på mobilen fra hvor som helst, når du har mobil data eller en Wi-Fi-forbindelse.

Beskeder
Modtag beskeder på din mobil, når kameraet registrerer bevægelse og modtag billeder direkte til din e-mail eller på appen.

Kameraet kan også bruges til overvågning uafhængigt af alarmsystemet.

Stilrent og venligt design

HomeSecures Smarthub og tilbehør er pænt og enkelt designet, så den kan placeres diskret og uden at ødelægge indretningen i dit hjem. Systemets mange avancerede funktioner er gemt bag et stilrent hvidt design.

Indbrudssikring

De fleste indbrud begås af mennesker, som ikke har andet værktøj med end en skruetrækker eller et koben. Vil man sikre sit hjem mod indbrud, bør man derfor først og fremmest sikre døre og vinduer. Dermed tager det længere tid at bryde ind i en bolig, og tyven presses på tid. Når det er på plads er det en god ide at få en pålidelig og sikker alarm og kombinere den med aftaler om nabohjælp.

App på din smartphone

Appen kan bruges til den daglige betjening, fx slå alarmen fra, inden du kommer hjem eller du kan, selv om du er på farten, sikre dig at alarmen er slået til eller fra, hvis du skulle komme i tvivl. Med appen har du også adgang til en log over hændelser i alarmsystemet og du kan blokere en bortkommet nøglebrik.

Mobil-App
 • Tilslutte og forbundet

  Appen vil alarmere dig med en hyletone, hvis der skulle være forsøg på indbrud eller der registreres andre hændelser i dit hjem, fx terrassedør åbnes eller en aktiv røgalarm. Og du kan se fotos og video fra kameraet i appen, når du er ude, hvis du har valgt kamera til dit system.

  SMS alarmering

  HomeSecure benytter også SMS beskeder, men kun når der skal sendes alarmer til dig, din familie, naboer og andre, når alarmen går. Alarmer via SMS er et godt alternativ til alarmer via appen. SMS forudsætter du har installeret et SIM-kort i alarmen.

 • Kamera i samme app

  Kameraet styres med den samme app som til alarmsystem. Slide til højre for at se live-stream fra kameraet.

 • Completely Free

  The HomeSecure App is 100% free to use. The same system can be shared and controlled by up to 5 devices.

Bygget til indbrud

HomeSecure tyverialarm-konceptet går ud på at presse en indbrudstyv på tid. Hvis en tyv bliver tilstrækkelig stresset er der stor sandsynlighed for, at han opgiver sit indbrudsforsøg.

Alarmering

Alarm ved brand, indbrud og overfald er standard i de fleste moderne alarmsystemer. På dette kerneområde er vi stolte af, at HomeSecure et meget sikkert og stabilt system.