HomeSecure SMART alarm

Stor grundpakke inkl. udvidelse til 2 års garanti og support

1.295,00kr.
Bestil her

Maksimal Sikkerhed - Minimal Pris

Søger du en privatalarm til hjemmet, uden at det skal koste dig i dyre domme? Hos Home Secure kan du købe en top sikker privatalarm for 1.295 kr. og så er der hverken fragt- eller start gebyr. For godt til at være sandt? Vi har skåret alle unødvendige services fra, så det er slut med at betale for falsk tryghed. Home Secure privatalarm er udviklet med den nyeste alarmteknologi, baseret på viden om hvad der rent faktisk virker. Vi leverer tryghed baseret på den nyeste alarmteknologi, nabo-hjælp og assistance fra venner og familie.

Brugervenlig sikkerhed

Home Secure privatalarm er udviklet med både sikkerhed og brugervenlighed for øje. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde en privatalarm der er super let at styre og opsætte, og som samtidig yder den største sikkerhed moderne teknologi kan tilbyde:

  • Privatalarmen strømforsynes af indbygget batteribackup, hvis forbindelsen til el-nettet skulle svigte, og enhederne er forbundet gennem deres eget trådløse net. Dermed er alarmen ikke til at slå fra, af udenfrakommende.

  • Privatalarmen kan sende alarmer, evt. foto/video til et ubegrænset antal brugere (familiemedlemmer, naboer, venner), enten via WIFi eller mobilnettet.

  • Data er krypterede og sikrede mod, at uvedkommende kan hacke sig på overvågningskamera m.m.

  • Og, hvis du har et af disse systemer i hjemmet, kan du sammenkoble med HomeSecure Smart:

brand icons

 

Skræddersyet løsning

Gennemsigtige priser!

Det kan være svært at få en hurtigt overslag over prisen på en privatalarm til hjemmet. Ofte skal der snakkes frem og tilbage over både telefon og e-mail, før en endelig pris kommer på bordet. Vi har i stedet valgt en model, hvor alle priser ligger frit tilgængelige her på hjemmesiden. Vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt som muligt. Du kan vælge vores grundpakke til 1.295 kr., tilføje enkelte enheder, eller skræddersy din helt egen pakke, som passer til dine behov. Vores kundeservice står selvfølgelig klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have spørgsmål.

5 i én - Meget mere end en tyverialarm

Vores privatalarmer har adskillige mulige funktioner og tilføjelsesmuligheder, og kan derfor øge tryghed og sikkerhed i hjemmet på en række områder. Ved køb af en privatalarm hos Home Secure kan du således både få:

  • Alarm ved indbrud

  • SOS knap

  • Brandalarm

  • Vandalarm

  • Gasalarm

Lej eller køb din privatalarm?

Hos HomeSecure sælger vi det nyeste og smarteste udstyr til din privatalarm. Elektronikken i alarmsystemer bygger på mange års erfaringer, men elektronik holder stadig ikke evigt. Derfor tilbyder vi en serviceaftale som ekstra tryghed ved køb af alarmsystem og alarmudstyr. Serviceaftalen indbærer fortsat garanti på alle produkter og dertil en række fordele, herunder rabat på installation og evt. teknikerbesøg, rabattilbud på ekstra udstyr, rabat på SIM-kort, varig support mm.

Sikkerhed baseret på nabohjælp

Home Secure er baseret på hurtig og fleksibel nabohjælp i stedet for dyre alarmcentraler, som desværre ofte ankommer for sent til at forhindre skaden. Vores privatalarm er baseret på nyeste viden om hvad der rent faktisk fungerer og skaber maksimal tryghed. Skulle der være røg i stuen, vand i kælderen, eller en ubuden gæst på vej ind, så sendes der automatisk alarm-meddelelser til dig, din familie og et ubegrænset antal venner og naboer. På den måde øges sandsynligheden for en hurtig reaktion ved brand eller vandskade, og chancen for at politiet når at fange tyven inden han smutter med arvestykkerne. Og hvem vil du helst have til at hjælpe farfar op, hvis han er faldet? En fremmed fra et vagtselskab, eller din bedste ven?

En Prisbillig Løsning

Vi mener at alle danskere, uanset indkomst, fortjener at føle sig trygge i deres eget hjem. Men hvordan kan vi tilbyde en privatalarm i topklasse, til markedets laveste pris?     
For det første har vi baseret forretningen på en let og overskuelig selvbetjening på vores hjemmeside, selvfølgelig suppleret af vores kyndige kundeservice. For det andet, har vi udviklet privatalarmen så den er så legende let at styre, at alle kan være med. Og belønningen for selv at opsætte systemet er selvfølgelig afspejlet på fakturaen. For det tredje har vi baseret privatalarmen på de principper, som undersøgelser viser virker bedst og som skaber mest tryghed. Frem for dyre abonnementer hos alarmcentraler, hvis vagter som oftest ankommer efter skaden er sket, så er vores system baseret på hjælp fra nabo, venner og familie. Sidst men ikke mindst, så tager vi os ikke betalt for den skadesservice du allerede betaler for via din indboforsikring. Skulle ulykken være ude, kontakter du blot dit forsikringsselskab efterfølgende. Det skal vi selvfølgelig ikke have betaling for. Home Secure privatalarm tager altså udgangspunkt i at tilbyde et stærkt kerneprodukt, fremfor mersalg og overflødige services. Med andre ord, tryghed skåret ind til benet.

Vores Vision

Home Secure blev sat i verden for at gøre privatalarmer tilgængelige for alle danskere, uanset indkomst. Bag denne vision står serie-iverksætter Torben Scheel, manden bag bl.a. Telmore og Bibob, som tidligere har haft stor succes med at presse priserne på danskernes mobilabonnementer i bund. Og, sammen med to erfarne entreprenører fra Alarm- og IT-branchen, har han nu sat sig for at skære alle overflødig fyld af alarm-produkterne, så alle danskere får mulighed for at topsikre deres hjem.