Large

Familie/villa grundpakke med foto/video og en udendørs sirene. Tastatur og 4 berøringsfrie nøglebrikker til bekvem daglig brug. Alarmmærkater og en app til styring af systemet medfølger plus et SIM-kort, som du kan vælge at tage i brug eller du kan nøjes med alarmering via dit Wi-Fi (vi anbefaler at supplere med et SIM-kort).

Anbefalede tillægsvalg: røgalarmer og ekstra indendørs sirene.

Hvad er inkluderet
Smart Hub (alarmpanel)
1
Dør-/vinduessensor
3
Bevægelsessensor
3
Fjernbetjening
2
Tastatur
1
Nøglebrikker
4
Udendørs sirene
1
Kamera
1
Alarmmærkater
3
App (iPhone/Android)
5
Support i lejeperioden
1
Garanti i lejeperioden
1
I alt: 199,00 kr./md.

Intet bøvl

Nemt og hurtigt at sætte op

Det kræver ikke en uddannet elektriker at opsætte HomeSecure Smart og komme i gang. Systemet kommunikerer trådløst. Kun alarmpanelet og evt. kamera og udendørs sirene har ledning til strøm. Opsætningen klares for det meste uden brug af værktøj og uden huller i væggene, hvis du foretrækker det. Og indstilling af systemet sker legende let via den medfølgende app, hvor du også har adgang til styring og overblik.

Vil du have hjælp til opsætningen, kan du lige nu vælge at få en installatør til at gøre det til vores introduktionspris 750 kr. inkl. moms (normalpris 1.250 kr.).

Nem opsætning

Håndværkerfradrag

Husk de nye regler for håndværkerfradrag, hvis du vælger at få en installatør til at opsætte din HomeSecure Smart alarm. Klik her for flere detaljer om fradraget.

Håndværkerfradrag

På farten

Hold øje hvor du end er

Du får straks besked, hvis alarmsystemets sensorer registrerer indtrængen i din bolig.

Hvis du også vælger kamera til dit alarmsystem, kan du med appen se live fotos eller video på din smartphone (iPhone eller Android), hvis der sker noget ud over det sædvanlige. Kameraet kan også fungere selvstændigt til overvågning uden alarmsystemet.
 

Et net af sensorer

Beskyttet og i kontakt

Et antal sensorer efter dit valg og tilpasset din bolig kommunikerer til HomeSecure Smart systemet.
Tilsammen giver de en komplet beskyttelse af dig og dit hjem.

Udover sensorer til registrering af indbrud kan du tilvælge røgalarmer, vandalarmer og en gasalarm.