Bag HomeSecure står iværksætter Torben Scheel, som bl.a. var medstifter af teleselskaberne Telmore i 2000, BiBob i 2004 og SIM Supply i 2017 samt to andre iværksættere fra sikringsbranchen.

HomeSecure har gjort, som Torben gjorde med Telmore. Skåret ind til benet. Lavet selvbetjening på nettet. Fjernet alt unødvendigt fedt og services.
Desuden har HomeSecure lavet et produkt, der er i overensstemmelse med tiden. I dag ejer man i stigende omfang ikke mere det, man bruger. Man lejer sin bil eller musik. Og man lejer sit sikkerhedssystem. Så slipper man for at investere i noget, der alligevel hurtigt bliver forældet.

Markedet for leje af alarm- og sikkerhedssystemer har i Danmark hidtil været præget af nogle traditionelt tænkende kapitalstærke spillere med store omkostninger til alarmcentraler, markedsføring og meget andet.

HomeSecure er det lille prisbillige højkvalitetsalternativ til markedets store spillere. Vi har skåret de dyre alarmcentraler og biler med blink på taget væk og erstattet dem af en gør-det-selv-løsning, som bygger på de nyeste teknologier, nabohjælp og hjælp fra venner og familie. Det er alligevel det bedste og mest tryghedsskabende. Hos HomeSecure belønnes du også for at installere dit sikkerhedssystem selv. Vi har gjort det legende enkelt. Alternativt tilbyder vi installation for en overkommelig pris.

Du betaler heller ikke to gange for samme service hos HomeSecure. Skulle uheldet være ude, og er dit hjem fx åbent efter et indbrudsforsøg, vil udgiften til at få en skadesservice til at komme og dække af normalt være dækket af din forsikring. Så i tilfælde af et indbrud eller indbrudsforsøg, skal du blot kontakte dit forsikringsselskab.

I HomeSecure er vi åbne om priserne. De er enkle og gennemskuelige. Man skal ikke først ringe til os og give os en hele masse oplysninger, før man får en pris. I HomeSecure skilter vi gerne med vores priser.

HomeSecure drukner ikke en dyr pris i snak. Vi fortæller ærligt om vores priser. Vi er stolte af, at prisen er helt i bund, uden at vi har gået på kompromis med kvaliteten. HomeSecure er ikke en billig løsning. Det er en prisbillig løsning. Kvaliteten er helt i top.

HomeSecure ApS blev etableret i 2014 med navnet TryghedsTeknologi. Vi lancerede det nye HomeSecure Smart system i august 2018 og skiftede navn til HomeSecure.

Du kan udelukkende få HomeSecure på nettet. Her er vi nemme at komme i kontakt med. Se kontaktinformationerne nederst på siden.