Bag HomeSecure står iværksætter Torben Scheel, som bl.a. var medstifter af teleselskaberne Telmore i 2000, BiBob i 2004 og SIM Supply i 2017, samt to andre iværksættere fra sikringsbranchen.

HomeSecure har gjort, som Torben gjorde med Telmore. Skåret ind til benet i en traditionel branche. Givet adgang til online mobil selvbetjening og fjernet unødvendigt fedt og services.

Desuden tilbyder HomeSecure et tidssvarende produkt. I dag ejer man i stigende omfang ikke mere det, man bruger. Man lejer sin bil eller musik. Og man lejer sit sikkerhedssystem. Så slipper man for at investere i noget, der risikerer hurtig forældelse eller måske bliver defekt ugen efter garantien løb ud.

Markedet for leje af alarm- og sikkerhedssystemer har i Danmark hidtil været præget af nogle traditionelt tænkende kapitalstærke spillere med store faste omkostninger til døgnbemandede alarmcentraler, mobile vagtfolk, storstilet markedsføring og meget andet. Det betyder selv sagt meget høje priser.

HomeSecure er det lille prisbillige højkvalitetsalternativ til de store på markedet. Vi har skåret de dyre alarmcentraler og biler med blink på taget væk og erstattet dem af en gør-det-selv-løsning, som bygger på de nyeste teknologier, nabohjælp og hjælp fra venner og familie. Det er alligevel det bedste og mest tryghedsskabende. Hos HomeSecure belønnes du også for at installere dit sikkerhedssystem selv, hvis du er frisk på det. Vi har gjort det legende enkelt. Alternativt tilbyder vi at klare installationen for en overkommelig pris.

Du betaler heller ikke to gange for samme service hos HomeSecure. Skulle uheldet være ude, og er dit hjem fx åbent efter et indbrudsforsøg, vil udgiften til at få en skadeservice til at dække af normalt være dækket af din forsikring. Så i tilfælde af et indbrud eller indbrudsforsøg, skal du blot kontakte dit forsikringsselskab.

I HomeSecure er vi åbne om priserne. De er enkle og gennemskuelige. Man skal ikke først ringe eller skrive til os og svare på en masse spørgsmål, for at få vores prisliste. I HomeSecure skilter vi af gode grunde gerne med vores priser. Vi er stolte af, at prisen er helt i bund, uden at vi er gået på kompromis med kvaliteten. HomeSecure er ikke en billig løsning. Det er en prisbillig løsning. Kvaliteten er vi også stolte af.

HomeSecure ApS blev etableret i 2014 med navnet TryghedsTeknologi. Vi skiftede i 2018 navn til det mere internationale HomeSecure og lancerer nu i efteråret det nye HomeSecure Smart system i Danmark, Sverige og Holland på hhv. HomeSecure.dk, HomeSecure.se og HomeSecure.nl. Vi har også en engelsksproget hjemmeside på HomeSecureSmart.com.

Du er velkommen til at stille spørgsmål. Vi er nemme at komme i kontakt med på mail eller i åbningstiden på chat eller telefon: HomeSecure.dk/kontakt.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde i HomeSecure!

 

PS: Med samme ejerkreds startede vi i 2017 selskabet SIM Supply som leverer SIM-kort til alarmsystemer, varmepumper, GPS-trackere og meget andet. Det vil du også nyde godt af som kunde i HomeSecure. Der følger et SIM-kort med til din alarmpakke, som du kan vælge at tage i brug og aktivere på SIMSupply.dk (eller du kan frit vælge et andet teleselskab).