HOMESECURES ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER

HomeSecure har publiceret denne side om anvendelse af personoplysninger for at forsikre dig om, at vi beskytter dine personoplysninger. Nedenstående er en gennemgang af de oplysninger, vi indsamler, og hvordan vi efterfølgende bruger dem.

LOGGEDE INFORMATIONER
HomeSecure gemmer din IP adresse. Vi gemmer din IP adresse for at kunne optimere vores webshop og rette fejl. Informationerne forbliver fortrolige og bliver kun brugt til statistik.

SIKKERHED
HomeAlarm.dk benytter SSL kryptering ved betaling. Alle følsomme oplysninger, som overføreres til NETS og Paypal bliver straks slettet efter gennemført betaling.

COOKIES
HomeSecure.dk bruger cookies for at følge brugeradfærd. Vi logger disse information for at kunne danne os et overblik over vores besøgendes vaner og behov. Vi bruger udelukkende den indsamlede data til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på vores webshop.

ORDRESIDER
På HomeSecure webshop kan du købe produkter, hvor du indtaster dine personlige oplysninger på en SSL krypteret side. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Dankort / kreditkort nummer slettes med det samme, et køb er gennemført og bliver derfor ikke gemt på vores server. Personlige oplysninger gemmes sikkert, så vi kan sende produkterne med posten eller komme i kontakt med kunden efterfølgende.

EKSTERNE LINKS
Vores webshop indeholder eksterne links til vores samarbejdspartnere, vi tager ikke ansvar for disse.