HomeSecure SMART alarm

Stor grundpakke inkl. udvidelse til 2 års garanti og support

1.295,00kr.
Bestil her

Høj Sikkerhed - Lav Pris

Skal du bruge et alarmsystem i topklasse, og vil du gerne undgå at betale overpris? Hos Home Secure kan du købe det nye avancerede Home Secure Smart alarmsystem til 1.295 kr., og på den måde sikre dig imod både brand, tyveri og vandskader. Alarmsystemet er udviklet til at være så brugervenligt at alle kan være med. I forhold til vores konkurrenter har vi skåret alle de overflødelige services væk. Ja selv startgebyret har vi skåret væk og du betaler heller ikke fragt.

 

Gennemsigtige priser


I stedet for at gemme vores priser bag lange telefon- og e-mailkorrespondancer, har vi valgt at give nye kunder et fuldt ud gennemsigtigt prisoverblik på hjemmesiden. Og så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, med selv de mindste spørgsmål. Vores kundeservice er nemlig udlært i opsætning af udstyr, og trænet i at assistere dig, så du får valgt præcis den løsning der passer til dine behov. 
 

Sikkerheden i Top

Tryghed 24/7

 • Alarmsystemet strømforsynes af indbygget batteribackup, hvis forbindelsen til el-nettet skulle svigte
 • Alarmsystemet kan sende alarmer, billeder og video uafhængigt af husets WiFi via et valgfrit mobilselskab
 • Alarmsystemet kan sende alarmer til et ubegrænset antal brugere (familiemedlemmer, naboer, venner)
 • Enhederne i alarmsystemet er forbundet med hinanden gennem deres eget trådløse net. Dermed er de uafhængige af WiFi og andre net 
 • Data er krypterede og sikrede mod, at uvedkommende kan hacke sig på overvågningskamera m.m.

Brugervenlig Sikkerhed 

Baseret på Nabohjælp

Et Home Secure alarmsystem er udviklet med erfaring og viden om hvad der rent faktisk skaber sikkerhed og tryghed i hjemmet. Og det viser sig, at det mest effektive er en hurtig og fleksibel nabohjælp, fremfor ofte forsinkede og fremmede vagtselskaber. Dit Home Secure alarmsystem sender meddelelser til dig, og dine naboer, venner og familie. Alarmsystemet er utroligt let at styre, selvom det bygger på den mest avancerede teknologi på alarm-markedet. 

5 i én


Et Home Secure alarmsystem er udviklet med den nyeste og bedste alarm teknologi, og ved at køb dit alarmsystem hos Home Secure får du både:

 • Alarm ved indbrud
 • Alarm ved brand 
 • Overfaldsalarm / SOS knap
 • Vandcensor (alarm ved fx sprængte vandrør)
 • Alarm ved gaslækage

Kvalitet til lave priser

Home Secure blev skabt ud fra en drøm om at kunne tilbyde danskere i alle indkomstgrupper, et alarmsystem i top-kvalitet. For at gøre dette muligt, har vi skåret alle de overflødige services fra, som alligevel blot skaber falsk sikkerhed. I stedet er vores alarmsystem skabt ud fra viden og erfaring om hvad der rent faktisk virker og skaber tryghed. Men hvordan er det så helt præcis, at vi har kunnet sikre så lave priser?

 1. Online selvbetjening. Ved at udvikle en brugervenlig hjemmeside, og uddanne et kundeservice hold til at være eksperter i alarmsystemer og kundernes sikkerhed. 
 2. Gør-det-selv-opsætning: Ved at udvikle et alarmsystem som er så brugervenligt at alle kan sætte det til. Og så har vi en kundeservice klar på linjen, hvis det skulle drille lidt alligevel. 
 3. Nabohjælp fremfor langsomme vagter: Undersøgelser viser at det er naboer, venner og familie som reagerer hurtigst når uheldet er ude. Vi har derfor baseret vores alarmsystem på hjælp fra dine nærmeste, fremfor for fremmede, når der skal reageres hurtigt på skade eller indbrud i hjemmet. En bedre og billigere løsning.
 4. Ingen dobbeltbetaling: I stedet for at betale for selvsamme skadesservice, som du har betalt for i din indboforsikring, så skal du med et Home Secure alarmsystem blot kontakte dit forsikringsselskab når ulykken er sket. Det skal du selvfølgelig ikke betale os for.  

Skåret ind til Benet

Filosofien bag

Home Secure blev lanceret for at udfordre de høje priser for alarmystemer i Danmark. Måden vi har gjort dette på, er at skære alt overflødigt fra og i stedet fokusere på at sælge et kerneprodukt i topklasse. Mere specifikt betyder det, at vi fjernet overflødige services og dobbeltbetalinger. Hjernen bag vores filosofi er Torben Scheel, den samme som også stod bag bl.a. Telmore og Bibob. To selskaber som med stor succes udfordrede de store teleselskaber, og pressede priserne ned på danskernes mobilregninger. Torben har i Home Secure allieret sig med to erfarne entreprenører indenfor både IT og alarmsystermer, og på den måde sikret at ekspertise og filosofi går hånd i hånd. Vi er derfor helt overbevidste om at vi de næste mange år, vil være i stand til at presse priserne i bund på alarmer, så danskerne ikke længere skal betale overpris for sikkerheden i deres eget hjem. Sikkerhed mener vi nemlig er alle forundt, uanset indkomst.